Älvåkern Blogg

Skördemarknad 26-27 augusti

Skördemarknad på Älvåkern

Lördag och söndag den 26-27 augusti klockan 11.00 – 15.00 står grindarna öppna på Älvåkern för alla som är nyfikna på Gotthards och Älvåkerns gemensamma grönsaksodling. Ett urval av våra ekologiska grönsaker finns till försäljning och dagen till ära tillagar Gotthards kockar en skördelunch att avnjuta i det gröna. Kulturbageriet finns också på plats med kaffe och gofika.

OBS! Vi har inte möjlighet att ta emot kontanter på, så ta med kort eller gärna Swish.

Precis som förra året bjuder vi på rundvandring bland grönsaksraderna för dig som vill veta mer om odling. Följande tider påbörjar vi visningen av odlingen, både lördag och söndag:
12.00
13.00
14.00

En nyhet för i år är att hästarna från hagen vid Häradsvägen kommer att finnas hos oss på Älvåkern. Det betyder ponnyridning! Mellan klockan 11.00 och 13.00 finns hästarna på plats. En runda kostar 20 kr och betalas kontant eller med Swish.

Alltså:
- Lunch- och fikaservering
- Försäljning av KRAV-grönsaker
- Visning av grönsaksodling
- Ponnyridning (kl 11.00-13.00)

Anmäl dig till vårt event på Facebook för att få löpande information.

OBS! Det finns ingen bilparkering vid åkern så kom med cykel eller till fots. Om du inte har besökt Älvåkern tidigare kan det vara en bra idé att skriva ut och ta med en karta. Vi vet att det kan vara lite svårt att hitta rätt. Karta och vägbeskrivning finns på www.alvakern.se

Comments are closed.